Impregnacija Eco Prim Grip 5 kg (Mapei)

Cijena

KM82.50

Količina
-+
Opis proizvoda

Višenamjenski, već pripremljeni temeljni premaz na bazi umjetnih smola i silikatnog pijeska u vodenoj disperziji s vrlo malom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC); za žbuke, izravnavajuće mase i ljepila za keramiku

GDJE SE UPOTREBLJAVA
Višenamjenski, već pripremljeni temeljni premaz za unutarnje i vanjske zidove i podove. Eco Prim Grip se koristi za osiguranje lijepljenja masa za izravnanje i zaglađivanje, ljepila za keramiku na upijajućim i neupijajućim podlogama, kao što su keramika, terazzo i prirodni kamen u unutarnjim prostorima.

PRIMJERI PRIMJENE:

  • Nanošenje žbuka na beton, zidanim i drugim podlogama
  • Primjena masa za zaglađivanje i izravnanje na postojećim unutarnjim podlogama od keramike, teraca i prirodniog kamena.
  • Polaganje keramike i prirodnog kamena na postojeće podove od keramike.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Eco Prim Grip je temeljni premaz bez otapala, pripremljen od sintetičkih smola u vodenoj disperziji i odabranih inertnih materijala s izvrsnom snagom prijanjanja, otpornom na vodu (vlagu) i starenje. Garantira hrapavu površinu (spoja) idealnu za žbuke, mase za zaglađivanje i izravnavanje, na taj način osigurava izvrstan spoj na glatkim i neupijajućim podlogama, regulira upijanje na upijajućim podlogama. Jednom suh, nakon nanošenja, osigurava snažan spoj za bilo koje cementne mješavine na različitim tipovima podloga: beton, kamen, gips-kartonske ploče, drvo, keramika, metal, žbuke, gips, itd.
Eco Prim Grip je pripremljen za upotrebu sivi lateks jednostavan za upotrebu bilo valjkom ili četkom.
Eco Prim Grip je nezapaljiv i ima ekstremno nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva (VOC). Zbog toga se proizvod smatra neopasnim za osobe koje koriste proizvod i konačne korisnike u okolini gdje se primjenjuje. Također može biti skladišten bez posebnih mjera opreza.

PRIMJENA: Eco Prim Grip se može nanositi na podlogu valjkom ili četkom. Žbuke ili mase za zaglađivanje i izravnanje mogu se upotrijebiti kad je Eco Prim Grip suh. Najkraće vrijeme čekanja(sušenja) je 15 do 60 minuta, ovisno o okolnim uvjetima i o upojnosti podloge. Moguće je nakon duljeg vremena nanijeti drugi (novi) sloj Eco Prim-a Grip.
ČIŠĆENJE: Dok je još svjež, Eco Prim Grip se lagano može ukloniti vodom s poda zida i alata. Jednom suh, može se ukloniti alkoholom ili Pulicol-om.
POTROŠNJA: Potrošnja varira između 0,2 i 0,3 kg/m2, ovisno o upojnosti podloge.
PAKIRANJE: Eco Prim Grip je pakiran u posudama od 5kg i 1 kg.

Pogledajte još neke proizvode

Rust Remover – sredstvo za čišćenje

Oil and grease remover paste – sredstvo za čišćenje

Colour Intensifier – zaštita za kamen

Hidroizolacija Mapelastic A i B (Mapei)

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu