Naša priča:
otkrivajući svijet kamena

Oplemenite svoj prostor našim visokokvalitetnim materijalima
i jedinstvenim dizajnom.

transparent table

NAŠA PRIČA

Mi smo Modra Stijena, strastveni kreativci i majstori kamena koji vjeruju da prirodni materijali mogu postati umjetnička djela koja oduzimaju dah. Naša priča počinje prije više od tri desetljeća, kada smo se počeli baviti izradom jedinstvenih komada od kamena. Danas smo postali sinonim za kvalitetu, inovaciju i eleganciju u svijetu kamena.

Za Vas pratimo trendove i donosimo novitete za opremanje Vašeg doma, poslovnog prostora, smještajnih objekata, te ostalih interijera i eksterijera. Naš cilj je kupcima ponuditi bogat izbor vrhunskih proizvoda, a naše stručno osoblje stoji na raspolaganju kako bi Vam pružilo savjete prilikom izbora i donošenja odluke o kupovini.

NAŠ TIMELINE

1995
Početak rada s kamenom
2010
Otvoren izložbeni salon u Livnu
2015
Otvoren izložbeni salon u Mostaru
2022
Otvorena podružnica u Hrvatskoj
Previous slide
Next slide

MISIJA I VIZIJA

S predanošću prema kvaliteti i kreativnosti, mi u Modroj Stijeni težimo nadmašiti očekivanja naših klijenata. Naš tim stručnjaka i umjetnika u kamenu radi zajedno kako bi svaki komad kamena postao priča za sebe. U srcu naše vizije je stvaranje kamena koji priča priče, kamena koji izražava dušu svakog prostora, stvarajući autentičnost i ljepotu koja traje generacijama.

Iran

Italija

Španjolska

Njemačka

Poljska

Slovačka

Portugal

Hrvatska

Srbija

Švicarska

Slovenija

Turska

Egipat

Indija

Kina

Južnoafrička Republika

Brazil

Singapor

Austrija

Norveška

ŠTO RADIMO

Pokreće nas težnja za izvrsnošću. 

Kroz naše prodajne i poslovne aktivnosti njegujemo odnos baziran na kvaliteti i povjerenju, te želimo postati sinonim za tvrtku koja konstantno postavlja više standarde u oblasti poslovanja. Vizija Modre Stijene je zadržati poziciju jednog od vodećih lidera u našoj djelatnosti, te ostvariti status tvrtke koja zadovoljnima čini svoje kupce, dobavljače, zaposlenike i ostale poslovne partnere. 

Veleprodaja Sirovina
 i Maloprodaja
Prilagođena
Proizvodnja i Izrada
Po Mjeri
Potpuna Usluga:
Od Vizualizacije
do Realizacije
Zaštita i Održavanje
Partnerstvo s Kupcima i Izvođačima Radova

KAKO RADIMO

Način na koji radimo odražava našu strast prema kamenu i predanost postizanju vrhunskih rezultata. U temeljima naše prakse leži kombinacija najnovijih tehnoloških dostignuća i duboko ukorijenjenog majstorstva. Ovako oblikujemo naše kreacije:

Suvremeno opremljen pogon
Kvaliteta kroz tehnologiju
Ručna obrada kamena
Sintezom modernog i tradicionalnog

završenih projekata
0 +
dostupnih materijala
0 +
djelatnika
0 +

Inspiracija i savjeti:
otkrijte svijet kamena i keramike

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu