Stain Repellent Nano Effect – zaštita za kamen

Cijena

170.00 KM

Količina
-+
Opis proizvoda

Izvanredna impregnacija na bazi visokokvalitetnih organskih supstanci, sigurna u kontaktu s hranom (certifikat vanjskog Njemačkog test instituta). Započinje sa zaštitnim efektom (20˚C) već nakon 10-20 min.

UPOTREBA: Specijalna impregnacija koja odbija vodu, ulja i masti. Koristi se za zaštitu podova, kuhinjskih ploča i radnih površina od prirodnih i umjetnih apsorbirajućih materijala. Za unutra i vani. Sprječava kamen da upija mrlje ili čini te mrlje lako uklonjivima a istodobno omogućavajući kamenu da diše.  U većini slučajeva ne mijenja boju materijala na koji se nanosi. Kapljice vode koje se inače zadržavaju na površini, s ovim proizvodom bježe s površine. Proizvod je na bazi otapala, prodire dublje od STAIN REPELLENT W, te je i dugotrajnija zaštita.

NAČIN KORIŠTENJA: Proizvod nanijeti na materijal koji se želi zaštititi (površina treba biti suha i čista). Nakon 20-30 minuta ukloniti višak proizvoda s kamena. Ako je materijal veoma porozan, ponoviti postupak. Ostaviti 24 h da se suši a da se pritom ne hoda po površini.

DOSTATNOST:  1 L = 10-20 m2 ovisno o strukturi površine

Pogledajte još neke proizvode

Rust Remover – sredstvo za čišćenje

Rust Remover Paste – sredstvo za čišćenje

Masa za izravnavanje (niveliranje) Planitop Fast (Mapei)

Silikoni Mapei AC

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu