Blagdani s Modrom Stijenom

Ukoliko vam je potrebna peć ili kamin sada je odlična prilika za kupovinu u Modroj Stijeni jer su počeli blagdanski popusti na odabrani asortiman kamina i peći, na drva ili pelet. Akcijske cijene vrijede od 6.-17.12.2021. u svim poslovnicama Modre Stijene. Pogledajte akcijsku ponudu na sljedećem linku https://www.modrastijena.com/oznaka-proizvoda/akcija-kamina-i-peci/

Ovo je tek početak, jer svi kupci Modre Stijene u razdoblju od 6.-28.12.2021. sudjeluju u nagradnom natječaju. Dijeli se 5 vrijednih nagrada, od kojih je prva luksuzni mramorni stol za blagovaonicu, potom mali mramorni klub stol, mramorna žardinjera, usisavač za pepeo te pribor za barkanje vatre. Osim vrijednih nagrada za svoje kupce Modra Stijena daruje i sve svoje pratitelje putem društvenih mreža. Više o tome saznajte upravo na Instagramu i Facebooku Modre Stijene.

Uvjerite se i sami zašto su peći talijanskog proizvođača La Nordice dobre štediše ogrjevnog materijala, po čemu se poznati talijanski brend Edilkamin ističe svojom kvalitetom ili pak odaberite slovačkog proizvođača Thorma kojeg karakterizira stogodišnja tradicija u proizvodnji lijevanog željeza. Bogatu ponudu kamina i peći upotpunjuje i popratni asortiman koji je snižen 15%.

Vidimo se u salonima Modre Stijene u Širokom Brijegu, Livnu i Mostaru.

 

Podijelite na društvenim mrežama

Održavanje terase -čišćenje i zaštita

Kamen za oblaganje vanjskih površina

Koju boju odabrati za radnu ploču?

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu