Opremanje Hotela Crystal u Orebiću

Godina: 2022-2023

Obiteljski boutique Hotel Crystal smjestio se na mjestu gdje se susreću čisto more i zrak, mediteranska opuštenost, ljepota Orebića i vrh Sv. Ilija u pozadini. Autentičan spoj topline doma i suvremenog dizajna, elegancije, udobnosti, vrhunske gastronomske ponude, wellness doživljaja, ljubaznog osoblja i eco friendly koncepta samo su dio bogate usluge ovog hotela.

Prilično opsežan projekt opremanja modernog Hotela Crystal proizvodima iz našeg asortimana uključivao je izradu konzolnih stolića, noćnih ormarića, umivaonika, oblaganje stepenica, oblaganje kamina, uređenje šanka, poklopne ploče za terase, te opšav bazena.

Prateći trendove u hotelijerstvu, klijent je imao cilj stvoriti jedinstven interijer u kojem će se gosti osjećati ugodno i dobrodošlo.

Poseban naglasak je stavljen na uređenje restorana hotela u kojem se nalazi ugradbeni kamin s oblogom Thunder Night talijanskog proizvođača keramike Florim, te šank s detaljima u jedinstvenom Onyx poludragom kamenu.

Pažljivo birani materijali korišteni za opremanje soba hotela daju dašak luksuza i udobnosti, sve u cilju kompletnog opuštanja i odmora.

 

 

Podijelite na društvenim mrežama

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu