Stol Rim

Opis proizvoda

U raskošnoj interakciji jednostavne geometrije, željene boje okvira i prirodnih ljepota dizajna kamena, ovi stolovi za blagovaonicu izraz su glamura i suvremenog stila.

Osim u interijeru odličan su odabir i za korištenje na vašoj terasi. U tom slučaju željezno postolje se dodatno pocinča te se bira odgovarajuća ploča. Prilikom narudžbe stola važno je naglasiti je li za unutarnju ili vanjsku upotrebu.

 

Ukoliko planirate osvježiti izgled dnevnog boravka ili blagovaonice onda ste na pravom mjestu. Krenimo od središnjeg elementa, a to je stol. Elegantni stolovi čije ploče krasi prirodni kamen iz različitih dijelova svijeta ili pak veliki formati keramike idealni za održavanje u najmodernijim uzorcima. Izrađuju se po Vašoj mjeri, a drži ih željezno postolje.

Tehničke karakteristike koje biste trebali znati prilikom kupovine stolova:

  • kamene ploče su debljine 2 ili 3 cm, preporučujemo granit ili quartz
  • veliki formati keramike debljine 1,2 cm
  • četiri su obrade završnih rubova ploče: blago oborene ivice, polu “C”, puni “C” i Shark Nose
  • željezno postolje može biti u RAL karti boja

Za sve detaljnije informacije o izradi stolova po mjeri i cijeni posjetite jednu od naših poslovnica u Mostaru, Širokom Brijegu i Livnu.

Fotografije ne moraju nužno u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Provjerite dostupnost u prodajnim salonima Modre Stijene.

Ukoliko trebate informacije o ovom proizvodu pošaljite nam upit

Pogledajte još neke proizvode

Labrador Blue Pearl

Pearl Grey

Montevedeo

Vizag Blue

Slanje upita za proizvod

Naš tim će Vam rado pomoći s bilo kojim upitom.

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu